martes, 26 de noviembre de 2013

Psicologia Esportiva a un pilot d'Alarxa Racing Team

La Clínica Esportiva Plantillas Deportivas és especialista en la salut dels esportistes i des de fa anys que està consolidada com a clínica podològica. Des de fa pocs anys també ofereix serveis de dietètica, de medicina general i de psicologia espoertiva, entre d'altres serveis.

És aquest un cas d'èxit en el qual la el servei de Psicologia Esportiva de la clínica a col·laborat amb en Gerard A., pilot de Alarxa Racing Team, amb l'objectiu de millorar el seu rendiment esportiu i assolir els seus objectius.

En el món del motor la concentració és fonamental i el factor psicològic sovint és determinant per obtenir un bon resultat. Després de moltes competicions el jove pilot Gerard A. s'ha posat a les mans del departament de psicologia esportiva de la Clínica Plantillas Deportivas per tal de millorar els seus resultats.

Des de la clínica estem convençut que en Gerard seguirà evolucionant durant tota la temporada i les sessions de psicologia esportiva l'ajudaran a assolir els objectius personals i de l'equip. El seguirem durant tot aquest curs per poder-vos anar explicant la seva evolució.

Molta sort i endavant Gerard!



No hay comentarios:

Publicar un comentario