martes, 5 de mayo de 2015

La Cursa de Bombers ja té data, us informem de totes les novetats

Després de moltes especulacions i molta expectació ja sabem com serà la nova edició de la Cursa de Bombers. La prova semblava estancada i Nike ha decidit donar un gir revolucionari:


  • Nova data (divendres 12 de Juny)
  • Nou horari (21h, es començarà amb llum i acabarà sent nocturna per als menys ràpids)
  • Nou recorregut (amb inici i final a llocs diferents)
  • Nou preu (passa a ser més cara)

Analitzem els canvis amb més profunditat:

La nova hora significa un abans i un després en el tipus de Cursa que es podria considerar com a nocturna encara que molts dels corredors que hi participin arribaran encara amb la llum del dia. Que sigui en divendres encara la fa més genuïna. Tots aquests canvis la converteixen encara més en un espectacle o festa. 

El nou recorregut no circular comença a l’Avinguda Mª Cristina, passant per Paralel (que es farà de baixada en comptes de pujada), Passeig Colon, Passeig Picasso, Sardenya, Marina, Avinguda Meridiana, Diagonal, fins acabar a Selva de Mar. S’inicia a un punt i es finalitza en un altre.


                             


El desnivell del circuit serà de 22m negatius; farà baixada i segurament la marca obtinguda no serà reglamentaria. Els carrers per on es passarà són més amples i això farà que teòricament s’evitin les aglomeracions. En conjunt sembla que serà més ràpid.

Pel que fa al preu s’incrementa en 3€, el cost amb xip propi és de 20€ i 21€ amb lloguer de xip (l’any costava 17€ i 18€). Haurem de pagar un extra de 3€ si volem que ens transportin les nostres coses de la sortida a la meta.

Com cada edició les inscripcions volen i si us voleu inscriure ho podeu fer en el següent enllaç:



                               


                       


No hay comentarios:

Publicar un comentario