martes, 9 de junio de 2015

Cursa Besòs-Maresme

Aquesta setmana parlarem de la 1ª edició de la cursa Besòs-Maresme que es va disputar el passat 7 diumenge de juny on la nostra clínica va col·laborar.
Es tracta d’una cursa popular emmarcada dins la festa major del barri del Besòs-Maresme, que pateix l’impacte de moltíssimes curses de la ciutat i que per fi ha pogut tenir una cursa pròpia que esperem que duri moltes edicions.
El recorregut de 5k surt i finalitza a la plaça Maresme passant per l'arteria principal del barri, la Rambla Prim. És un recorregut molt ràpid ja que és totalment pla. És una molt bona cursa per a tots aquells que volen fer marques personals.

Com a causa solidària es va fer una recapta d’aliments i productes d’higiène infantil en la que és van implicar molts dels participants.
Pel que fa la corredors inscrits ha estat una cursa molt nombrosa, ja que han participat prop dels 700 corredors entre els quals havien atletes de gran nivell esportiu. Els guanyadors van ser: Iban Mañer Català, amb un temps de 15 minuts i 36 segons i Kristina Trcka, amb un temps de 19:minuts i 15 segons. Com sempre, al nostre blog, us animem a prevenir tot el tema de lesions mitjançant l’ús de suports plantars, estiraments i sobretot d’escalfament i de bon calçat. Així que si teniu cap dubte de si la vostra petjada és normal o no, o veieu que el desgast de la vostra sabata es excessiu, apropeu-vos a fer-vos un estudi biomecànic.